Fiducie beheer- en adviesdiensten

Fiducie Beheer en Adviesdiensten is een dienstverlenend bedrijf. Fiducie komt uit het Latijn en betekent vertrouwen en zekerheid.

Fiducie richt zich sinds 2007 op kleine tot middelgrote VvE’s en Beheerverenigingen (tbv mandelig gebied)  die hulp nodig hebben bij het opstarten en beheren van een vereniging. Hierbij kan gedacht worden aan het maken en onderhouden van ledenadministraties, organiseren van ledenvergaderingen, notuleren van ledenvergaderingen, bijhouden van de financiën, onderhoudsplanning, aanbestedingstrajecten, contractbeheer enzovoorts.

Sinds kort bieden wij ook vastgoed beheer aan. Die doen wij met name voor particuliere beleggers die het financieel beheer en (klein) onderhoud uit willen besteden.

Wij onderscheiden ons onder andere doordat u een belafspraak in de avond kunt maken voor informatie of vragen. Deze service bieden wij aan omdat de meeste (bestuurs)leden en eigenaren hun zaken ’s avonds regelen naast hun reguliere baan. U kunt ons daarnaast altijd bereiken via de mail. Ons streven is om binnen 48 uur te reageren.

Wij staan voor een persoonlijke dienstverlening en een vast gezicht.